ПЕЧАТ

Бонпринт предлага листов офсетов печат върху различни видове хартии: офсет (70 – 300 гр./кв.м.), двустранни хромови хартии (80 – 350 гр./кв.м.), опаковъчни картони (195 – 400 гр./кв.м.), самозалепващи хартии, етикетни хартии и луксозни картони. Складът на печатницата се зарежда ежеседмично, което гарантира наличието на необходимите количества, формати и грамажи.

Печатните машини на Бонпринт покриват всички формати до 50/70 см. Минимизираме разходите, а по този начин и цената на крайния продукт, като избираме най-подходящата машина за дадена поръчка в зависимост от тиража, цветността и размера на продукта.

ПРЕДПЕЧАТ И ДИЗАЙН

Предпечата е един от най-важните фактори за качествен краен продукт. Квалифицираните ни специалисти са отлично запознати както с най-добрите програмни продукти за графично оформление (Adobe Photoshop, CorelDraw, Adobe Illustrator и AdobeInDesign), така и с тънкостите на полиграфията.

Графичните ни дизайнери се отзовават винаги със свежи идеи. Те са готови да ви предложат различни варианти за визия на желания от вас продукт. Ще ви помогнат с обработката на снимките, векторизацията и текстообработката.

Дизайнерите и специалистите ни по предпечат работят в тясна връзка помежду си и с клиента,  за да гарантират качеството на крайния продукт.